Sunday, March 15, 2009

DRAGONBALL : EVOLUTION

filem yang ditunggu2 dh masuk pawagam..
ari sbtu 14/3 aku scr x dirangcang telah menonton filem tuk..
sbnr eh lngsng xda plan nak g cineplex, tp abg ku ngn kazen ku dah geram ilak..
ikut jak la..gik pun org spons..hehehe...
dgn perasaan membuak2 xsbr mok ndiat...dgn langkah yang cepat dan tangkas mok g cineplex parkson...aku mengharapkan filem tuk boleh memuaskan ati aku tang dah lm nggu filem tuk release...
kol 1400 msk panggung...duduk dgn penuh debaran...
sambil mata stay kat skrin mata aku blh diverge ndiat amoi yg brk msk..
cute ooooo....
ok ok ok..lupak psl amoi ya..smbng cita dragon ball tek..
start jak cita eh.......mcm best jak...xsbr mok diat kame hame ha sbnr eh...
dr 10 min ke 30 min ke 60 min, ke akhir crt...mata aku mkn kuyu..
start dr 30 min pertama, jln crt mkn boring...
xbest lngsg...kame hame ha pun mcm eh molah lawak jak...
tp chow yan fat brlkon ok la...ada juak lwk dr nya..
scr pendpt peribadi aku...
rating 5/10...

poster filem yang gah...



kame hame ha dari goku kurang feel...
mcm xda mood nya nak buka kame hame ha...



5 comments:

kasma said...
This comment has been removed by the author.
kasma said...

yer.. dah ndiat eh...

tapi kok ratingnya jatuh ya..
so upin N ipin lg best kan??
hem...

Ayan said...

yup...
upin n ipin lg best...

betul betul betul....

hehehehe

kasma said...

tetap lah ba itu...

Ayan said...

hehehe...
betul tu..